2004 – Birthe

Vi mødtes hos Kaj og Jytte i Nødebo kl. 15,- Vi havde naturligvis bestilt godt vejr, hvilket indtraf 5 min. Før gæsterne kom. Solen skinnede lige til det blev mørkt. Vi var ikke så mange i år, men sjovt var det nu.

Der blev spillet mange forskellige slags spil (stangtennis, kæmpemikado og kubs) det var en rigtig god idé  med de forskellige spil. Den gule vandcykel var i høj kurs på denne solskinsdag. Der var meget lang kø og ungerne stod på nakken for at få en tur i det gule lyn. Lammesangen skulle i år laves færdig af hvert bord som skulle komme med deres bud på det sidste vers, en sjov idé.

Til næste år synes Kaj, at der skal være ølstafet, det manglede i år. Han har allerede tilbudt at være holdkaptajn på det ene hold. Forrige år blev det besluttet at der skulle være sodavand også. Vi har erfaret, at det vil være bedre at købe 33 cl. Flasker, da der var mange sjatter i de store flasker. Det vil også være en god idé  at lægge en seddel under tallerknerne med en arbejdsfordeling, så det ikke er de samme der rydder op altid. Jørgen og Dorthe står for festen til næste år.

Birthe


Top