2010 – Per og Bente

Lammefest 2010 den 29. maj

Selvom Helge mener vi har vedtaget, at man ikke kan blive valgt til at afholde lammefesten næste år, hvis man ikke selv er til stede, blev Per og Bente allievel valgt i 2009, mens vi var på ferie i Østrig. Nå, skidt tænkte vi, selvom vi skulle holde Pers 60 års fødselsdag lørdagen før, går det jo nok. Og på trods af græsplænens mangel på græs (var dog grøn af ukrudt) og byggeriets manglende færdiggørelse fik vi da holdt en dejlig og hyggelig lammefest i vores lille have.

Rigtig mange havde fulgt opfordringen fra Majbritt og Stefan om at komme tidligt til kaffehygge – kage og snak om eftermiddagen. Kun kom Majbritt og Stefan, som de sidste, lidt sent!

Men der blev spillet og leget, mens Kaj og Per prøvede at tænde bål på spejdermaner. Det tog 1½ time, at få varme kul på den maner. Så køllerne var først klar til at sætte tænderne i ved 18.30 – 19.00 tiden.

Nogle var meget sultne på det tidspunkt, men da sult jo er en af de bedste krydderier, smagte maden jo bare meget bedre. Tak til stegemester Kaj. vi skal nok næste år flytte de yderste køller ind på midten når den halve stegetid er gået. Og kernetemperaturen skal op på 70 grader.

Årets Generalforsamling foregik i ro og orden.

  1. Majbritt og Stefans foreslag om betaling blev vedtaget. Se sidste år.
  2. Der blev nedsat følgende udvalg til at arrangere det store jubilæumsshow i 2012 – 50 år. : Jytte, Bjarne, Jørgen, Kim og Bjørn
  3. Og i 1989 insisterede Bjarne på at holde det i 2014
  4. Inger foreslog at alle sendte deres email adresser til Stefan, som påtog sig at sætte dem ind i familielisten på hjemmesiden.
  5. Kim og Christina blev valgt til næste års arrangører af den årlige Lammefest.

På trods af en meget kold og våd maj måned, havde Birthe sørget for lidt sol, vinden i det rigtige hjørne og intet vådt fra oven. Der blev bagt snobrød til langt ud på aftenen rundt om bålet. Festen holdt ud til omkring midnat og igen var det Gitte og Bjørn, og Majbritt og Stefan som kæmpende om at være de sidste. Gitte og Bjørn vandt med en cykellængde. Rigtig hyggeligt. Majbritt glemte dog at tage lammetrøjerne med hjem.

Årets lammefest havde deltagerrekord på trods af Eva og Brian ike var hjemem, og afbud fra Jannik og børnene og alle de unge fra Nødebo.

Vi var 33 voksne (over 15 år) og 10 børn u. 15 år. Derfor blev festen næsten lige så billig, som for 20 år siden.

Der blev en ½ kølle u. hvidløg og knapt ½ med hvidløg tilbage. Så det passede perfekt.


Top