2016 – Hanne Marie og Klaus

Lørdag den 28. maj 2016

Dagen startede med gråvejr, men ved middagstiden kom han på bedre tanker, og det blev en skøn dag med varme, sol og ingen vind. Kaj kom med grillstativ, rengjort og iorden, så køllerne kom over til tiden og Kaj, Jørgen og Peter fik steg dem tilpas.

Folk kom med godt humør og de salater og kartofler som de havde fået som opgaver – så maden var perfekt.

På årets Generalforsamlig kom Marianne med et forslag om, at når man er fyldt 70 år, er man fritaget for at stå for Lammefesten. Dette blev enstemmigt vedtaget.

Det var en meget dejlig fest. Teltet blev venligst udlånt af Peter og Marianne. Igen i år blev der taget billed af Stefan, og lavet lege til børnene af Stefan og Majbritt.

Birthe meldte sig frivviligt til at holde festen i 2017, og Tina ville holde den i 2018, så der skulle være styr på festen de næste par år. (*)

Vi spiste 5 køller og en masse pølser. Der blev drukket en fadøl, som blev leveret af Jannik. Derudover havde jeg lånt en kasse almindelige øl, som der dog ikke blev brug for. En masse kildvand blev også drukket.

Hilsen Hanne-Marie og Klaus

(*) Birthe, Tina og Carsten meldte sig til at holde det i 2017. Thomas og Pernille meldte sig til at holde det i 2018. Omstændighederne gjorde at vi måtte overdrage værtrollen til Kim og Christina. Birthe, Tina og Carsten melder sig til at holde det i 2019

 


Top