2018 – Thomas og Pernille

Turen gik for 1. gang til Lynge, hvor vi takker Stefan og Majbrit samt deres søde piger for at hjælpe med levering og opsætning af telt. Og stor TAK til Kim og Christina for lån af service, borde og stole.
En TAK skal også lyde til Lise og Klaus som stod for kontakten til årets lamsebamse-leverandør.

Da alt det praktiske var på plads, var vi klar til at modtage den ”lamme” familie. Bålsted til lamsebenene var klar. Der var klargjort diverse aktiviteter i baghaven. Familien kunne bare komme an. Trods den fantastiske start på foråret med dejligt lunt og varmt vejr, truede nogle tunge skyer i horisonten. Hr. Storm havde også set sit snit til at kigge forbi hvilket resulterede i, at vi havde lidt udfordringer med at holde styr på hynder og duge😊.

Kaj og Jytte ankom som vanligt i god tid for at hjælpe med klargøring af lamsebenene. Da vi skulle til at tænde bålet, begyndte de første dråber at falde. Men der skal mere til at for at stoppe en lammefest. En parasol blev trukket hen som værn mod dråberne fra himlen, og der kom godt gang i ilden.

Traditionen tro startede eftermiddagen med kaffe og kage, som blev indtaget med stort velbehag i mens duften fra bålstedet spredte sig i haven. Det blev heldigvis kun til et par dråber fra himlen, så der var ikke flere forstyrrende elementer fra himlen……endnu.

Lamsebenene blev færdige lige til tiden, og så gik vi ellers i gang med at indtage dem sammen med al det dejlige tilbehør som var medbragt. Mængden af grønt var lidt i underkanten i år (hvilket var ok med Thomas). Til gengæld var der rigeligt med brød og kartofler.

Efter middagen afholdte vi generalforsamling. 2018 var det 1. år hvor ingen af æresmedlemmerne deltog. Vi talte derfor om der var andre der skulle udnævnes som æresmedlemmer hvilket vi enstemmigt vedtog at det var der ikke.
Vi talte også om hvornår de unge skulle begynde at have noget med til buffet’en. Det blev vedtaget at når man er fyldt 18 deltager man på lige vilkår som de voksne og indgår i opgavefordelingen.
Regnskabet blev fremlagt og godkendt. Prisen i år blev som vanligt 25,- for børn og for de voksne blev det 95,-

Vi nåede kun lige at rydde buffet’en væk hvorefter det begyndte at regne igen. Det betød bl.a. at vi måtte tage det obligatoriske familiebillede i regnvejr. Regnen fortsatte resten af aftenen, så vi fik god gavn af teltet samt den overdækkede terrasse.
Aktivitetspladsen i baghaven blev derfor ikke brugt. I stedet afholdte vi en lille jeopardy lignende quiz.

Kl. 23:00 lukkede og slukkede vi år 2018 udgaven af lammefesten.

I 2019 er det Birthe, Tina og Carsten som afholder lammefesten.


Top