1995 – Bjørn og Gitte

Først det praktiske, der var 1 kølle i overskud ligesom sidste år, og så var den med hvidløg mest eftertragtet. Hotdog/pølsebrød og 2 pakker pølser blev aldrig åbnet. Fra næste år betaler Asbjørn, Tina og Lise som voksne.
Eftermiddagen startede med rimeligt vejr. Folk tog godt fra ved fadølsanlægget og allerede inden maden startede underholdningen. Vi blev delt op i fire lande=
Lammenonien, Cuba, Ødipus og Swahililand. Vi skulle selv finde på både navn og kampråb. Stefan og Majbritt havde 5 års jubilæum som underholdningsarrangører foruden at festen havde ca. 25 år på bagen. Det fik vi lov at høre for (måske de er lidt trætte af det) konkurrencer i lange baner: stylte-stafet, hvor Svend tog et styrt, fik en kraftig hudafskrabning på hånden og slog sin skulder. (han tog vist på skadestuen), musefælde-bolde-kast, brandbil-dørtræk, ring-spil med en gevaldig styrke, pu-ha, men det var sjovt. Det blæste op og midtvejs i legene lød der et brag, et stort lyn og regnen silede ned. (mon presenningerne holder) mens det lynede legede vi videre inde i teltet. Vi sluttede af med et stykke jubilæumslagkage som Kirsten havde lavet. Vi havde købt en pavillon og slået den op i dagens anledning men, men der kom en lille vind som fik den til at styrte totalt sammen (knust) .

Næste festoriginale par er Bjarne, Helle og Sofie.

Tak for en dejlig dag ,
Som fik os til at blive færdig med vores tearesse

Bjørn, Magnus og Gitte


Top