2009 – Majbritt og Stefan

I år var det os der var så heldige at arrangere lammefest. Egentlig var det Jannik og Meretes tur, men de fik overtalt os til at overtage. Lidt pudsigt, for sidste gang vi stod for lammefesten (i det herrens år 1997) da var det også på et ”afbud” – dengang var det Per & Bente der var forhindrede.

Men nok om det …… Siden 1997 er der jo sket en del, vi har blandt andet fået hus og have i mellemtiden, så vi besluttede os for at holde årets fest hjemme i haven i Blistrup. Vi havde lånt et fint telt til lejligheden, men vi var rigtig heldige med vejret (Birthe havde gjort sit arbejde godt) – så hele haven blev brugt.

Årets overraskelse var nok, at den slagter vi havde bestilt lammekøller hos, anbefalede at vi smed lamserne på grillen MED ben !! Og ikke nok med det, vi var også så frække at bruge slagterens fantastiske marinade til 3 af køllerne, og kun marinere de 2 af køllerne med den traditionelle marinade. Oh ve oh skræk. Heldigvis var det et godt sats, for alle var enige om at lamsebamserne smagte fantastisk. Og selv om det var lidt besværligt at udbene køllerne bagefter, så gjorde Stefan og Jannik et godt stykke arbejde – nøje overvåget af far Jørgen, og flere andre .

I år havde vi ikke ”på-duttet” nogen at stå for underholdningen, men der var heldigvis flere der sørgede for, at vi fik leget en masse. Der var blandt andet Lamme-quiz, opgavehæfter til børnene (.. og Bjarne!), pusterørs-konkurrence og ballon-stafet. Det var en super hyggelig og sjov eftermiddag og aften.

Der var heldigvis meget få afbud i år. Men der var blandt andet afbud fra Thomas og Pernille, som syntes at det var den rette dag, at bringe et lille nyt ”lam” til verden.  Tillykke med ham.

Da vejret var så dejligt i år, så var der flere der holdt længe ud, og vi sad og hyggede omkring bålet. De sidste der drog af sted var Gitte, Bjørn & Minna ….. det var nok ”pay back” fra sidste år. Men det var super dejligt.

Tak for en god lammefest, vi glæder os til næste år, hvor det er Bente og Per som skal samle familien igen.

De kærligst lammehilsner

Luna, Nanna, Stefan & Majbritt

 


Top