2011 – Kim og Christina
Vi havde godmodigt meldt os til at stå for årets lammefest sidste år.
Det er ved at være nogle år siden at den unge Lassen havde holdt . Sidste gang slap jeg for nemt over det. (Tak Lise). Vi havde inviteret til kl. 15.00 som traditionen tro, og traditionen tro dukkede der kun et par stykker op kl. 15.00.
Første par på banen var Marianne og Peter og næste par var Bente og Per. resten kom dryssende inden for de kommende timer.
Birthe havde vist glemt at tage det gode vejr med, det var jo næsten en tradition at det er hende der skal have det med, men hun gemte det til næste års jubilæum, så vi måtte nøjes med regn hele dagen. Dog kunne vi holde os tørre under telte og pavilloner.
Per og Kaj tog sig kærligt af de 7 lamseben, som de fik grillet på 2-2½ time.
Vi spiste ved 18.30 -19.00 tiden og generalforsamlingen gik hurtigt og uden indkommende forslag.
Festgruppen til næste års jubilæum mødes efter sommeren og begynder at planlægge, det lovede Jytte. Gruppen består stadigvæk af Jytte, Jørgen, Kim og Bjørn.
De sidste gik kl. 23.30 og traditionen tro var det Stefan (som dog var kommet sent p.gr. af noget løb) Majbritt, Nanne, Luna, Bjørn, Gitte og Minna.
Overraskende slap vi afsted med at have dåseøl i stedet for fadølsanlæg, men der var ingen sure miner – Øl er vel øl.
Ting som jeg var i tvivl om og derfor skriver ned, som hjælp til de næste…
- Lav invitationer og send dem ca. 1 måned før. Adresselisten står på www.lammefest.dk (Klik her) – Det er folks geget ansvar at den er opdateret. Stefan har en mailing-liste, men den bliver ikke opdateret – HUSK det nu!!!
- Lammespyddet ligger hos Kaj
- Sørg for at Lammesangen er printet ud eller sæt nogen på som en ting de skal ha’ med.
- Marinaden står forrest i Lammebogen, og er lavet på vand, så den ikke brænder i bålet. Den skal blot hældes over lamsebenene.
- Køllerne skal have en kernetemperatur på 72 grader.
- Køllerne mpå ikke ligge for tæt, der skal være lidt luft i mellem dem.
De bedste lamme hilsner
Christina og Kim Lehmann Lassen