2013 – Lise og Klaus

Så blev det vores tur til at stå for Lammefesten, hvilket vi selvfølgelig glædede os til!! 🙂

Traditionen tro lovede vejrguderne dårligt vejr med regn og det hele, og traditionen tro lagde det også ud med dårligt vejr… MEN… i løbet af eftermiddagen klarede det op, og det blev et super skønt vejr at holde lammefest i…

Vi mødtes om eftermiddagen til Kaffe/The og dejlig kage. Der var dejlig solskinsvejr og dejlig hyggelig stemning, så alt var bare helt perfekt.

Vi havde valgt i år at købe dåseøl, hvilket vi vurderede var billigst for alle, men ikke alle var tilfredse med at der ikke var fadøl, så måske skal dette til afstemning på Generalforsamlingen.??

Vi syntes det virkede til at alle hyggede sig, og fik snakket godt igennem hvad der var hændt det sidste års tid. Alt imens lamsebenene summede over bålet. Der var lidt udfordringer med at få lammene over, da Kaj og Jytte havde glemt benene til stativet??!?! men med Handy mænd som Peter og Klaus(Lise) gik det helt fint!!

Helle og Bjarne stod for underholdningen i år, hvilket var noget vi syntes der har manglet lidt de andre år, så vi valgte at det skulle på igen.

De delte os op på nogle hold, og derefter skulle vi lave nogle forskellige lege.

Skønt at blive delt op i hold, så vi lære “alle de nye medlemmer” af familien at kende også !!

Det var nogle rigtig sjove lege, og det var dejligt at se, at alle morede sig og havde det sjovt.

Der var “Ringridning” (Kørt i trillebør med spyd på cykelhjelm) – “Sende SMS” (sendes rundt på holdet) – “Blinde fodbold” (Snakke i telefon på sidelinjen, samtidig med at have bind for øjnene) o.m.m.m… Det var bare så godt fundet på, så stor ros til Helle og Bjarne !!

Der var indkøbt 7 lammekøller, 3 med persille/hvidløg, 2 med sennep/rosmarin/æble og 2 med citron/tomat/timian. Vi har alle været sultne efter al den leg, og så tror jeg det må ha’ smagt super godt, for der var kun 1 kølle tilbage!!! Ca. 16kg.

Der var også stor ros til lammekøllerne, for de smagte virkelig godt!!! Dem skaffer vi gerne en anden god gang.

Vi var glade for at der var så stor tilslutning igen i år, og vi var glade for at se alle hyggede sig så godt som de gjorde. Så tak for det!!!! Vi var 37 voksne og 6 børn, så prisen i år var 90,- kr. pr. voksen, som vi syntes var rimlig og prisen for børn er jo fast på 25,- kr. pr. barn.

Folk gik desværre alt for tidligt hjem (ved 23-tiden) syntes vi, så traditionen tro blev Majbritt, Stefan, Luna og Nanna  og lukkede og slukkede, til det sidste, og gik hjem kl. 01:30 !!

I 1991 sagde Bjarne højt, at han ville holde Lammefesten i år 2014. Og det er ført til protokol, så der er desværre ingen vej udenom. Så vi glæder os til at Bjarne og Helle holder det til næste år!!

Deres kære døtre har derimod ikke lært af deres far, så de har meldt ud at de gerne vil stå for Lammefesten i år 2020… og det er hermed ført til protokol.!!! Ikke sandt; Karoline, Mathilde og Sofie.??

Traditionen tro havde Stefan lavet Lammesangen, som blev skrålet med på af fulde hals.

Alt i alt en super dejlig dag i familiens lag, hvilket altid er hyggeligt. Desværre var der ingen ulykker/dummerter/pinligheder, så der er intet at skrive om, andet end at det virkede til at alle havde en hyggelig dag/aften og for nogen nat!!

Vi siger tak for i år, og forhåbentlig på gensyn til næste år.

Andrea, Klaus og Lise


Top