2014 – Bjarne og Helle

I år blev lammefesten holdt hos Bjarne og Helle i Ramløse. Ja, det var så 5. gang Bjarne og nu også Helle afholder Lammefesten og derfor har Bjarne igen påtaget sig Lammefesten i 2104.

Der var lovet sol hele dagen hvilket det dog ikke helt blev til, men for en gang skyld ingen regn. Mange kom tidligt og havde en dejlig eftermiddag, inden der begyndte at dufte af lam som Per og Bente stod for at stege, fordi Kaj og Jytte havde valgt at tage på ferie, så de ikke kunne påtage sig den opgave som de plejer. Tina og Carsten havde tjansen med at underholde og det havde de bare gjort rigtigt godt. Der var underlig stafet, gribe skumfiduser med munden og meget andet sjovt om eftermiddagen, som fløj  af sted i godt selskab. Dog havde arrangørerne glemt at give opgaven med at tage kage med og derfor var der alt for lidt kage. Det må aldrig ske igen!

Lammekøllerne var igen i år leveret af en ven til Lise og Klaus (som havde stået for indkøbet hos Genz kød) og de er bare så fantastiske saftige og gode. Så stor ros til kødet samt Per og hans team af hjælpere som stegte det dejlige kød. Stefan og Maibritt havde som sædvanligt lige kørt en ekstra lille omvej for, at kunne digte et par nye vers til lammesangen på vej til Ramløse. Ja, der blev sunget og grinet igen, men det er vigtigt Kaj høre det nye vers, hvor han glemte grill spyende til vores legendariske Lammegrill i 2013. I år blev det leveret i Ramløse i rigtigt god tid og alt tilbehør var med og i topform. En af de store drenge havde lidt vanskeligt ved at ramme målet som var markeret på taget med de små vand balloner. Derfor ramte han ned igennem terrasse taget, hvor alle troede en meteor var ramt ned i Ramløse. Men det viste sig at det bare var Kim som syntes at have skudt i den forkerte retning.

Der deltog 32 voksne og 4 børn i årets lammefest og med en samlet omkostning på 3.259 kr. blev det til 105 kr. pr. voksen og som altid 25 kr. pr. barn under 15 år. Med udgangspunkt i listen over hvem der har afholdt lammefesten siden 1987 på hjemmesiden foreslog Bjarne og Helle at Jannik skulle afholde Lammefesten i 2015, hvilket der var enstemmig opbakning til og det glæder vi os rigtigt meget til. Bjarne har forsøgt at opdatere alle mailadresserne på hjemmesiden, så der er et udgangspunkt til næste år. Kim har betalt for hjemmesiden de sidste år så Jannik skal huske og betale Kim for det og huske det regnskabet. Stefan er webmaster så skal der opdateres noget kan man skrive til ham på undertryk@gmail.com

Tak for i år, fra Bjarne, Helle, Matilde og Karoline

 


Top