2022 – Magnus, Cecilie, Minna, Sebastian, Bjørn og Gitte

To år er gået siden sidst.
To uden vores årlige Lammefest.
To år hvor Lammefestens ophavsmænd (…Øh – personer) Kirsten og Erik Gik bort

To år pandemien covid-19 styrede vores hverdag – Hvor vi skulle holde os hjemme og kun handle én gangen – Hvor børnene ikke måtte komme i skole, hvor vi ikke må rejse, hvor vi ikke måtte mødes fysisk, hvor vi ikke måtte gå på arbejde = arbejde hjemmefra, og hvor vi skulle bære mundbind og spritte af.

Hvor vi alle i hele verden led en masse afsavn. 

Og fordi to år gik, blev det jubilæumsår. 60 år i år. Trods forskelligheder og uenigheder og så alligevel en hel masse sammenhold.

Vejret startede meget vådt og blæsende. Vi havde heldigvis telt slået op hos naboen (Vi var til konfirmation), som vi måtte låne til spisning. Peter og Marianne kom klokken 14.00 og hjalp med at gøre lammelår og bål klar. Det var hyggeligt og en STOR hjælp. 

Der var to par, der ikke kunne komme, og klokken 15.15 var alle mødt op. 

Derudover kiggede nogle af de helt unge lam ind på cykel, selvom de ikke skulle spise. Dejligt at de gider. Stort set alle børn gik straks i gang med diverse spil, og det så ud til at de var ret selvhjulpne i at lege sammen. Det var fedt at opleve. 

Det var meget kage. 

Desværre blev Hanne-Marie dårligt, måtte tidligt hjem og fik ikke spist med – Øv! 

Birthe og vejrguderne var endnu engang med os. I løbet af dagen bliver vejret bedre og bedre. Vi sad og spiste i solskin og 15-17 grader. 

Pølserne blev grillet på gasgrillen og det var ikke tilsigtet, men medførte at vi spiste sammen allesammen. Børn og voksne – Mega hyggeligt

Vi opfordrede til, at man satte sig sammen med andre end dem, man vanlig ville gøre og snakke med dem, man ikke ser så tit. Det var alle rigtig gode til. Så de håber I synes, det var hyggeligt alligevel. 

Lege var arrangeret. Den obligatoriske “Skumfidus-i-mund-med-kosteskaft-katapult-leg”. Tre ramte plet. Der blev leget med balloner og selvom vi er ret gode til at holde den oprindelige, gode gamle form på festlighederne, så tog vi et stort skridt op af den moderne digitale stige med en Lammefest Quiz på Kahoot!

Snobrød og skumfiduser, med mariekiks, var et stort hit hos børnene. Nok mest fordi der var flere voksne der gad at sidde længe og passe grilleriet.

… som minder mig om at jeg skylder Mikkel for at hente mariekiks. Han var super frisk på at finde vej til supermarkedet. Tak. Børnene blev meget glade. 

“Lunas Børnehave” var et kæmpe hit – Længe efter at det var blevet mørkt, takket være mobiltelefon med lys. 

Endnu engang var det hyggeligt at rykke tæt sammen med de sidste (som blandt andre bestod af Stefan og Majbritt – Hvilken overraskelse!) og sidde og hyggesnakke og høre musik.

Vi inviterede de unge lam i familien, til at komme med forslag til 3. generation, så også de synes det er sjovt at komme. Caroline Mathilde og Sofie kom, som de eneste, med en masse gode forslag.

Til vores generalforsamling blev der vendt og drejet mange ting.

Vi har holdt ud i 60 år, så måske var der nye tider på vej. 

Løsningen – som jeg tror alle er godt tilfreds med – blev at 2. generation fortsætter som vi plejer og er primus motor, og at vi hægter vores børn på, i det omfang de har lyst.

Tiden vil vise hvad det fører til – Vi tager et år ad gangen og glæder os så længe vi holder ud. Som Lise og Klaus tidligere har skrevet; Vi kan bare spørge om hjælp rundt i familien…

Igen blev vi enige om, at har man ikke tilmeldt sig ved fristens udløb, betragtes det som “Ikke tilmeldt”. = Nej tak – Vi kan ikke komme. 

Vi nød i den grad ha’ alle på besøg. Vi ses !!

Når, ja…Bjarne meldte sig til at lave Lammebryg til næste år.


Top