2023 – Majbritt, Stefan, Nanna & Luna

Lammefest 2023 – 27. maj

Så blev det tid til at holde Lammefest i Blistrup og det blev dejlig en af slagsen. Vejret var igen i år med os, og rigtig mange kom allerede ved 14-15 tiden. Blandt andet Marianne og Peter, og Peter havde heldigvis sagt ja til at hjælpe med grillen.

Der var kaffe og kage i lange baner og vores to store piger havde fundet på nogle sjove lege. En enkelt velkendt skumfidus-plus-kost-leg, og flere nye. Der bliver lavet kæmpe papirfly, skudt til måls med bordtennisbolde, flyttet kiks fra pande til mund, løbet stafet med krus og ballon, og rystet mås. Man skulle nok have været der for at forstå, men der findes mange gode billeder på hjemmesiden. Dejligt at så mange deltog fra start af, så er der mere tid til leg og hygge og dejligt der var så mange unge i år.

Både lam og  grillpølser og klar klokken 18:30. Vi havde sat telt op på vores terrasse og vi fik hurtigt sat sider på, da det blev lidt køligere sidst på dagen. Der var rigeligt tilbehør til lammet og vi løb ihvert fald ikke tør for flødekartofler. Der var mad til flere dage…

Så var det tid til Lammesang, og i år med et helt husorkester. Nanna på bas, Luna på klaver, Majbritt på tamburin og selvfølgelig Stefan på guitar.

Den gode stemning fortsatte, og der var både bål og snobrød (med ikke helt vellykket dej – Sorry) og kiks med skumfiduser. Lunas tegnestue var også genoptaget for en stund og både Annika, Oline og Alma fik lavet fine tegninger.

Det var jo spændende hvem der holdt længst ud, for det plejer at være os. Vi havde selskab af Bjørn, Gitte, Minna og Alba (Godt holdt ud af Alma) lige til det blev midnat. Der var i det hele taget flere der blev til sen aften – så dejligt! 

Vi må lige her til sidst takke Gitte og Bjørn for hjælp med at skaffe lammekøller og for lån af diverse service. Det var guld værd!

Prisen i år kan man heller ikke klage over. 25 kr pr barn (2 til 15 år) og 75 pr. voksen. Vi var i alt 32 voksne og 5 børn 

Vi har regnet prisen for hjemmesiden med som nok blevet glemt de sidste par år. I år har det kostet 480,- kr, men Stefan regner med at kunne gøre det lidt billigere næste år. Så arrangørerne må lige forhøre sig om pris når næste årsregnskab skal laves.

Husk at bruge både Facebookside og hjemmeside. Her ligger mange sjove billeder med mere og tjek gerne adresselister, og giv Stefan besked hvis der er ændringer.

Næste år skal vi til Lammefest hos Lise og Klaus. Vi glæder os.

Tak for dejlig Lammefest i år.
Nanna, Luna, Stefan og Majbritt 

For resten… Det er lammebryg som Bjarne talte om sidste år… Det så vi ikke så meget til…

 

 

 


Top